Our Blog

33.600 puzzelstukjes, 33,6 puzzelaars (continue), 33,6 uur, €3360,- opbrengst

In het weekend van 27,28 en 29 maart a.s. gaan we met een grote groep puzzelaars de grootste legpuzzel ter wereld leggen.
Dit evenement zal plaatsvinden in het clubgebouw van Scouting Stadskanaal.

De legpuzzel draagt de titel “Wildlife” en omvat 33.600 stukjes. (1,57m. x 5,70 m.)

Waarom deze actie?:

We willen eens een leuk evenement op poten zetten om de groepskas te spekken! Het leggen van deze puzzel leek ons een leuke aanleiding voor een ludieke actie die een mooi bedrag voor de groepskas van Scouting Stadskanaal oplevert.
Daarnaast wordt het een beregezellig evenement waar je een hoop oude bekenden, maar ook nieuwe gezichten aan zult treffen.

Er zijn al heel veel puzzelaars aangemeld, maar er is nog plek voor meer! Wil je ons helpen (al is het maar voor een paar uurtjes), meld je dan aan via puzzlemania2015@gmail.com

Volg het laatste nieuws over deze actie via Facebook: https://www.facebook.com/Puzzelmania2015

Robert van Harten